• Sabem com millorar la qualitat de vida de les persones.
  • Sabem com millorar la qualitat de vida de les persones.
  • Sabem com millorar la qualitat de vida de les persones.


 senfo-sad

 

 

 

La missió de SENFO SAD és oferir serveis assistencials, preventius i educatius a les famílies i les persones que per raó d’edat, condició física o psíquica, tant de forma temporal com permanent, necessiten algun tipus d’ajuda que millori la seva qualitat de vida.

Amb l’esperit de contribuir al benestar de les persones, posem a disposició dels nostres clients uns serveis que inclouen atenció personal, domèstica, social i tècnica.

abuelo

Sabem que reforçant les habilitats bàsiques de la vida quotidiana, es poden recuperar les capacitats funcionals perdudes i millorar la qualitat de vida de les persones.

Volem ajudar les persones a integrar-se en la seva comunitat, estimulant l’adquisició de competències personals.

 Creiem que una bona manera de prevenir les situacions de carència que puguin limitar la independència de les persones és a través de la creació d’hàbits saludables en l’alimentació i la higiene.

Podem millorar el benestar físic, psicològic i social de les persones mitjançant la seva integració en l’entorn social a través de la participació en activitats lúdiques i recreatives i l’enfortiment dels vincles afectius.

 

 

 

Les característiques més destacades dels serveis que SENFO SAD ofereix són la proximitat, la flexibilitat i l’adaptació a cada persona i a cada situació.

 

cataleg SAD 6 PAGINES

Per dur a terme aquesta tasca comptem amb un equip de professionals amb diversos perfils: treballadors familiars, auxiliars de geriatria i auxiliars de la llar. Persones preparades, motivades i compromeses amb la tasca social que han de dur a terme.